Kundtjänst:08-408 397 41
Öppettider:Vardagar 8-16
  • Snabb leverans
  • Brett sortiment
  • Kunnig personal

Nyheter

GDPR hos Havoline

Personuppgifter

I samband med din registrering och/eller beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna vår kundservice så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används av Havoline och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. Havoline använder uppgifter från kundregistret för utskick om våra produkter. Du kan när som helst avbryta din prenumeration av nyhetsbrev, antingen via länken i nyhetsbrevet eller genom att kontakta vår kundservice.

Vi förbehåller oss rätten att annullera order som innehåller felaktiga personuppgifter och/eller där kunden har betalningsanmärkningar.

Läs gärna Datainspektionens information om integriteten, GDPR, till dig som är kund här.