Kundtjänst:08-408 397 41
Öppettider:Vardagar 8-16
  • Snabb leverans
  • Brett sortiment
  • Kunnig personal

Om Havoline

Vilka är vi

Havoline Kemi AB är ett företag som tillverkar och marknadsför tvätt- och rengöringsprodukter för vård, omsorg och industri. Våra produkter och produktserier håller hög kvalitet och utvecklas ständigt för att möta de miljökrav som ställs. Företaget, som grundades 1935, ligger i Täby, norr om Stockholm med lager och distribution i närliggande Åkersberga. Vi levererar till företag, kommuner och skolor i hela Sverige. Hänsyn till miljön präglar hela tillverkningsprocessen och alla våra produkter.

Vår vision

Vi ska vara våra kunders bästa leverantör med ett brett sortiment av konkurrenskraftiga rengöringsmedel, papper och hygienprodukter. Vi ska behålla vår kundfokus och utveckla vår flexibilitet både i service och i logistik. Kunden ska alltid känna sig trygg med vår leveranssäkerhet. Vi ska leverera effektiva produkter i nära samarbete med våra kunders önskemål och i harmoni med naturen. Vi ska ligga i framkant när det gäller miljöfokus och kundservice inom vårt segment.

Anpassade och säkra leveranser ger nöjda kunder

Vi har alltid flexibilitet i vårt sätt att leverera varor oavsett om det gäller mängd eller transportsätt. Leveranser sker till både stora och små kunder. Kundanpassning, produktkunskap och leveranssäkerhet är några av våra stora konkurrensfördelar och gör oss unika i vår bransch.

Ladda ner vår WEB BROSCHYR här